Verksamhetsplan 2021

VERKSAMHETSPLAN 2021

Seglingsverksamheten 2021

Inkommande sommar arrangeras sedvanliga veckoseglingar, Vår- och Höstöppen samt Stadsmästerskapen. På agendan finns också FM för Oslojollar. Mästerskapen innebär, att vi kommer att arrangera Oslojolletävlingar före mästerskapstävlingarna. Haj ranking arrangeras i samband med årskappseglingarna. Hoppeligen får vi deltagare från andra orter, då Haj FM arrangeras i Uleåborg efter våra rankingtävlingar.

Carl-Gustav Wiklund

Seglingschef

Juniorverksamheten 2021

  • Juniorverksamheten utvecklas enligt den treåriga utvecklingsplanen som antogs 2019.
  • För juniorer som växer ut ur Optimist jollar vill vi erbjuda en ny båttyp som känns lämplig. Därför har vi planerat att skaffa två begagnade Zoom 8 jollar till. Därefter har vi tre Zoom 8 jollar till förfogande.
  • Vi har som målsättning att i vår bygga på holmen en ramp för sjösättning av jollar. I mån av möjlighet bygger vi i kanten av rampen en upptagnings”docka” för sjösättning av gummibåten, så att den kan snabbt och enkelt sjösättas eller tas upp.
  • Målsättningen är att ordna en nybörjar kurs för nya intressenter. För gamla juniorer ordnas veckoträningar och i mån av möjlighet ett weekend läger enligt förra årets modell.

Ilkka Mäki

Juniorchef


   
Gamlakarleby Segelförening r.f.
«  Januari   »
Ti Ons To Fre
 
 Kokous / Möte
 
 Kilpailu / Tävling
Kategorier