Verksamhetsplan 2023

Verksamhetsplan 2023

Juniorer

  • Juniorkommittén får en ny ordförande och juniorverksamhetsstrategin skall förnyas utgående från den tidigare 3 års planen, uppgjord för åren 2019-2022.
  • Erfarenheterna från att ha tillgång till en professionell skolare under 2022 var positiv och kommer att i mån av möjlighet ordnas på samma sätt under 2023, ifall vi får den externa finansieringen som vi anhållit om.
  • Flera nybörjarkurser planeras under sommaren.
  • Veckoträningar för längre hunna juniorer planeras under hela sommaren.
  • Den nya jollebryggan med ramp som installerades under 2022 kommer också här väl till pass.
  • Bastun; balkarna vid norra ändan av bastun förnyas.

Skolning

Skolningssektionens huvudmål är att tillsammans med KP och Kokkolan Venekerho fortsätta med båtförarkursutbildningen enligt SBF:s direktiv. Teoridelen ordnas under våren 2023 och den praktiska delen genast under försommaren.

Hamnen

Fortsatt planering samt ansökan om lov för utvidgning av den sk. södra

hamnen av NTM-centralen

Fastigheterna

-Styrelsen har beställt och fått en konditions-/fastighetsbesiktning av Mustakari paviljongens tillstånd av Warg Infratek. I den utförliga rapporten finns en rekommendation för service och underhåll i preferensordning av byggnaden.

-Paviljongens underhåll görs enligt rekommendationen, efter specifikt beslut av styrelsen.

Segling

Under verksamhetsåret kommer det att arrangeras veckotävlingar för Oslo jollar, ansökan görs inom januari 2023. Under sommaren arrangeras också sedvanliga tävlingar för Haj-båtar. Till planen hör att ordna en seglingstävling för köl och andra båtar i början på säsongen samt ”Siika safari” i slutet på säsongen.

GSF strategiarbetet

GSF strategin har under hösten 2022 hittat sin form och kommer att finslipas under året 2023.

PR Nämnd

Styrelsen återupplivade PR nämnden till jubileumsåret 2022. Nämnden har nu kommit bra igång och kommer främst att koncentrera sig på att förbättra kommunikationerna till medlemmarna, gästande båtlag och andra yttre intressenter med en ökande koncentration på sociala medierna. Kommunikationsplanen kommer bl.a att basera sig på GSF strategin som är under utveckling.


   
Gamlakarleby Segelförening r.f.
«  December   »
Ti Ons To Fre
 
 
 Kokous / Möte
 
 Kilpailu / Tävling
 
 Träning / Harjoitus
 
  Bortaseglingar / purjehdukset muualla
Kategorier